Nyomtatás
2023. április 11., Kedd 12:34

Megható találkozás: 9 év után került elő az elkóborolt cica

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Egy 9 éve eltűnt macska újra találkozott gazdájával Virginia államban, miután megjelent egy helyi lakos verandáján.

fekete-fehér foltos macska Megható találkozás: 9 év után került elő az elkóborolt cica | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A virginiai, Henrico megyei rendőrség Facebook-bejegyzésében közölte, hogy állatvédelmi osztálya kedden egy állatvédőt küldött ki, amikor egy helyi lakos telefonált, hogy egy kóbor macska telepedett le a verandájukon, és nem volt hajlandó távozni onnan. A rendőr visszavitte a macskát a megyei menhelyre, ahol az állat mikrochipjét szkennelték, és így kiderült, hogy ő Piper, egy 9 éve eltűnt cica.

„Oly hosszú keresés után a gazdi végül elhunytként jelölte meg a mikrochipeket gyártó cégnél. Pipernek azonban nyilvánvalóan más tervei voltak” – áll a bejegyzésben.

A bejegyzés fotókat is tartalmazott Piperről, amint újra találkozik gazdájával. „A történet üzenete, hogy a mikrochipek segítenek a házi kedvenceknek visszatérni a családjukhoz. Győződjön meg róla, hogy mikrochippel látja el kedvencét, és tartsa naprakészen elérhetőségeit” – áll a bejegyzésben.

Forrás: upi.com

Megjelent: 290 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek