Nyomtatás
2023. március 06., Hétfő 21:31

Jason Derulo & David Guetta – Saturday/Sunday

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A két világhírű előadó, Jason Derulo és David Guetta ismét egyesítette erőit, és a 2018-ban kiadott „Goodbye” című gigasláger után most egy új közös dallal rukkol elő, előidézve a bulizós, forró, nyári hangulatot. Érkezik a „Saturday/Sunday”!
Hallgassátok meg az újdonságot itt!

Jason Derulo & David Guetta – Saturday, Sunday Jason Derulo & David Guetta – Saturday/Sunday | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Jason Derulo a popvilág egyik legdinamikusabb előadója, 15 platinalemezzel és több mint 250 millió eladott koronggal tört a slágerlisták élére, de megállíthatatlan a közösségi média összes népszerű platformján is: összesen 117 millió követővel rendelkezik. David Guetta szintén óriási elismeréseket zsebelt be eddigi pályafutása során: tizenegyszeres Grammy-jelöléssel, két Grammy-díjjal, 50 millió eladott lemezzel és 72 millió Spotify-hallgatóval büszkélkedhet.

A duó újdonságának egy merőben más stílusú zene, Charelle kissé melankolikus, „Saturday Love” című klasszikusa adta alapját. A két alkotónak köszönhetően azonban a „Saturday/Sunday” egy pörgős „hétvége-váró” himnuszként, valóságos energiabombaként robbant a lejátszási listákon ezen a héten.

Megjelent: 228 alkalommal Utoljára frissítve:2023. március 06., Hétfő 20:56
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek