Nyomtatás
2023. február 07., Kedd 21:26

RIKA x Galantis – Hooked (Hot Stuff)

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Új dance-pop himnusszal érkezett RIKA, aki ezúttal a sikeres svéd DJ-párossal, a Galantis-szal dolgozott együtt. A „Hooked (Hot Stuff)” című felvétel lendületes, modern lüktetésével garantáltan beindítja az idényt!
Nézzétek meg az újdonsághoz készült klipet itt!

RIKA-x-Galantis-–-Hooked-(Hot-Stuff) RIKA x Galantis – Hooked (Hot Stuff) | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A mindössze 22 éves, londoni születésű, de indiai és kelet-európai gyökerekkel is rendelkező énekesnő-dalszerző történelmet írt, mikor elsőként szerződött a Warner Music India kiadóhoz. Dalait azóta több mint 60 milliószor streamelték, karrierje pedig megállíthatatlanul tör előre.

Friss száma Donna Summer ikonikus „Hot Stuff” örökzöldjét dolgozza át. Az új verzióban egyszerre van jelen a ’70-80-as évek diszkó hangulata és az igazi mai, modern hangzásvilág.

A Galantis páros mára az elektronikus pop zenei szcéna megkérdőjelezhetetlen szereplőjének számít. 2021-es aranyminősítésű „Heartbreak Anthem” című közösük David Guettával és a Little Mix-szel globális szenzációnak bizonyult: 10 hetet töltöttek a Billboard Global 200 toplistán, és az 1. helyet értek el a teljes brit rádiós listán.

Megjelent: 237 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek