Nyomtatás
2023. február 07., Kedd 19:26

Lucas & Steve, Yves V – After Midnight (feat. Xoro)

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Sikeres kiadványaik és bulikban gazdag évük után Lucas & Steve a belga szupersztár Yves V-vel álltak össze. A többszörös platina- és aranylemezes előadók kollabjához Xoro csatlakozott énekhangjával.
Nézzétek meg itt a dalhoz készült videót!

Lucas-&-Steve,-Yves-V-–-After-Midnight-(feat.-Xoro) Lucas & Steve, Yves V – After Midnight (feat. Xoro) | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Az „After Midnight” című közössel a legnagyobb táncparketteket is megtöltik majd felhőtlenül bulizó közönséggel.

A gárda Robert Miles álmodozó house-klasszikusát, a „Children”-t dolgozta át, nosztalgikus old-school hangzást kölcsönözve a dalnak, ami így a pop és a dance világából is megmutat egy-egy szeletet. Az „After Midnight” erőteljes elemeit jól balanszírozza a lágy zongorabetét. A mély house groove pedig késő esti hangulattal ötvözi a tracket, amely így nyári melegséggel tölti fel a zimankós telet.

A holland dj-producer duó, Lucas & Steve felemelő produkcióival, érzelmes szövegeivel és masszív rádiós slágereivel örökre bevéste nevét a modern dance műfaj nagykönyvébe. A páros ’Letters To Remember’ albuma Hollandia tekintélyes Edison Pop-díját is elnyerte, emellett a fiúk számtalan izgalmas remixet hoztak el Tiësto, Afrojack, Armin van Buuren, Galantis, David Guetta, Robin Schulz, és Illenium zenéinek újragondolásával.

A most megjelent felvételen Yves V ezúttal is bemutatja zseniális produceri képességét, míg az angol énekes-dalszerző, Xoro hangja izgalmas rétegeket fest a melankolikusabb részekhez.

A sikerre ítélt szám egy misztikus videóklip kíséretében érkeziett, ütős koreográfiával, sci-fiszerű megközelítéssel.

Megjelent: 203 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek