Nyomtatás
2023. február 07., Kedd 12:44

Curtis – Topon vagyok

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Beszédes dallal indítja az évet a rap szcéna megalkuvást nem ismerő sztárja, melyben saját életére reflektál. A „Topon vagyok” című track egyrészt Curtis előző megasikere folytatásának tekinthető, másrészt a jövőbe is mutat. Idén indul el ugyanis önálló, 9 fős, élő produkciója, a Curtis Live.
Nézzétek meg itt!

Curtis-–-Topon-vagyok Curtis – Topon vagyok | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Széki Attila legutóbb a hip hop közeg népszerű stílusából merített, és cenzúrázatlanul állított görbe tükröt a magukról hamis, hedonista képet mutató újhullámos rappereknek. Ekkor dolgozott először a többszörös arany- és platinalemezes ikon a műfajban verhetetlen producerrel, Kovács Norberttel, azaz SMiTHMUSiX-szal.

A „Pezsgő Kaviár K*rvák” azóta átlépte a kétmilliós streamet Spotify-on és megjelenése után fél évvel még mindig fent van a streaming platform TOP100-as hazai listáján.

„A „Topon vagyok” igazából a „Pezsgő Kaviár K*rvák” folytatása, mivel a stílus és a mondanivaló is hasonló. Az az irányzat, amit Norbi képvisel a zenében, nagyon megfogott, és az első közös felvételünk is nagy siker volt. Itt az ideje, hogy ezt megismételjük és komolyan felnyissuk a szemét a sok képmutatónak” – mondta a szókimondó előadó, aki nem hibázta el a címválasztást sem, tényleg a csúcson van jelenleg.

– „Úgy érzem megtaláltam azt a csapatot, akikkel végre nemcsak a színpadon jó, hanem úgy működünk, mint egy meghitt család. Büszke vagyok, hogy elindul a Curtis Live, amelyet elismert zenészek alkotnak: régi munkatársam és barátom, Vígh Arnold producerként és basszusgitárosként csatlakozott, szintén régre visszanyúló kapcsolat fűz Széles Izához, aki vokalistaként van jelen Hasenfracz Bernadett és Harót Balázs mellett, billentyűsként Demkó Mátyás, gitárosként Géczy Viktor, dobosként pedig Glatz Gabi szállt be a projektbe.”

Már az első próbák során beigazolódott, hogy hihetetlen kémia uralkodik a formáció tagjai közt, akik tavaszi első nagy koncertjükig megállás nélkül gyakorolnak.

Az újdonsághoz készített videóklip ezúttal is a nemzetközi hírnevű rendezőnek, Jimy J. Hollywoodnak köszönhető, aki ismét műalkotást hozott létre egyedi, olykor sokkoló képi világával.

Megjelent: 210 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek