Nyomtatás
2023. február 01., Szerda 13:24

Csodás bébiszitter lett a család féltékeny labradorja

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Nem indult túl jól a kapcsolatuk, de mára megszerette az újszülött ikreket a család kutyája, Lucy.

bébiszitter-lett-egy-labrador Csodás bébiszitter lett a család féltékeny labradorja | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A Lucy névre hallgató csokiszínű labrador kezdetben úgy érezte, hogy a családba érkező újszülött ikrek veszélybe sodorják az egyeduralmát, idővel azonban megbékélt a helyzettel, és imádnivaló bébiszitter vált belőle, gazdái, Joshua és Kelly Rheaume nagy örömére.

Lily és Lennon tavaly november 11-én születtek, és amikor hazajöttek a kórházból, Lucy vérig sértődött. „Nagyon féltékeny volt rájuk az első napokban” – mondta Joshua, majd hozzátette, hogy 3-4 nap után megtört a jég, és az elképesztően okos labrador nagyon sokat segített nekik a babák körül.

Onnantól kezdve, hogy ismét fontosnak érezhette magát, nagyot fordult a világ, Lucy, a labrador védelmezni kezdte az ikreket, és minden féltékenysége elszállt. Joshua számtalan videót is megosztott a TikTokon, hogy a többi gazdinak is megmutathassa, milyen egyszerűen áthidalható a megodhatatlannak látszó kutyaféltékenység.

Lucy 6 hónapos kora óta élt a párral, ezért nem csoda, hogy először zokon vette az ikrek érkezését. Még gazdái esküvőjén is fontos szerepet kapott, ő vitte a virágszirmokkal teli kosárkát a menyasszony után. Most, hogy a lányokkal bővült a család, Lucy boldogabb, mint valaha, a babák körül lelkesen segédkezik, és valószínűleg el sem tudná képzelni az életét nélkülük.

Forrás: Via

Megjelent: 180 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek