Nyomtatás
2023. január 23., Hétfő 20:46

Rendelt a Mekiben, a kaja mellé kapott egy szatyornyi készpénzt

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Sok ezer dollárt tettek a virslis McMuffinja mellé, a férfi azonban annyira becsületes volt, hogy visszavitte.

Meki Rendelt a Mekiben, a kaja mellé kapott egy szatyornyi készpénzt | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Meglepő videót posztolt dookiedoeboy, vagyis Josiah Vargas a TikTokra január 17-én. A fiatal férfi beugrott egy McDrive-ba egy virslis McMuffinért, ám nemcsak a rendelését kapta meg, hanem mellé egy másik nejlonszatyrot is, ami teli volt pénzzel. A videó elején megmutatja a tartalmát: több ezer dollárt – írja a 24.hu.

Vissza kell adnom, mert jó ember vagyok, azt hiszem. Miért teszitek ezt velem, tudjátok, mennyire akarom ezt a pénzt. Miért hoztatok ilyen helyzetbe?

– mondja a kamerába, majd rejtett telefonnal felveszi, ahogy visszamegy a Mekibe és visszaadja a sok pénzt. A pultosok nem győznek hálálkodni a tettéért, és meg is akarják ölelni őt. Közölték vele, hogy egy hónapig ingyen ehet a McDonaldsban, sőt később még visszahívták őt és adtak neki jutalmul 200 dollárt azért, mert becsületes volt. Az sajnos nem derült ki a videóból, hogy miért adott át a pultos Josiahnak több ezer dollárt.

Megjelent: 209 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek