Nyomtatás
2023. január 11., Szerda 10:51

Tiësto – Lay Low

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Vadonatúj trackkel indítja az évet a Grammy-díjas, többszörösen platina minősített lemezlovas-ikon, Tiësto. A „Lay Low” egy rádióbarát felvétel, amely a februárban megjelenő „Drive” című nagylemez következő előfutára is egyben.
Hallgassátok meg itt!

Tiësto-–-Lay-Low Tiësto – Lay Low | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A holland DJ-producer az elektronikus zene legnagyobb megújítói közé tartozik, a progresszió pedig mára egy cseppet sem lassult. Soron következő, hetedik stúdióalbuma a house elemeit szem előtt tartva a műfaj felfrissítésére tesz kísérletet. A legenda eddigi hihetetlen sikereit ismerve biztosak lehetünk benne, hogy az eredmény pozitív lesz!

Ezt bizonyítja a legutóbbi felvezető, a Tate McRae-vel közös „10:35” is, amely tavaly év végén érkezett, és pörgős beatjeivel azonnal igazi party-himnusszá vált, rövid idő alatt több mint 64 millió Spotify streamelés felhalmozva.

A „Lay Low” a 2022-es deep house slágereinek hangulatát és minőségét is kiemeli, miközben csábító friss dallamokkal halad előre hamisítatlan saját stílusában. A pop és elektronika közötti vonalak elmosásával és egy emblematikus refrénnel igazán emlékezetes számot hallhatunk.

Megjelent: 303 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek