Nyomtatás
2022. december 17., Szombat 10:52

Sia – 3 Minutes 'Til New Years

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Közeleg a karácsony és természetesen az ünnepek a nagy művészek új szerzeményeit is elhozzák. 2022 egy különleges év Sia számára, hiszen az ’Everyday Is Christmas’ album megjelenésének 5. évfordulóját ünnepli. Az ausztrál énekes-dalszerző korongjának új verziója ezúttal vadonatúj szerzeményekkel megtoldva érkezett.
Hallgassátok meg itt a "3 Minutes 'Til New Years" című dalt!

Sia-–-3-Minutes-Til-New-Years Sia – 3 Minutes 'Til New Years | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Az „Everyday Is Christmas” 2017-ben debütált és azonnal hatalmas siker lett. Az egyik legnépszerűbb felvétel róla a „Snowman”, amelyet eddig több mint félmilliárd alkalommal streameltek világszerte a Spotify-on. Így nem is volt kérdés, hogy még hallhatunk a csodálatos kiadvány felől, amely további három, eddig még kiadatlan felvétellel bővült.

A lemezen helyett kapott újdonság, a "3 Minutes 'Til New Years" már novemberben a szilveszter éjjeli bulizás hangulatát hozza el a hallgatóknak. A fülbemászó, popos bulihimnusz kétségtelenül az idei újévi partik egyik nagy slágere lesz.

Megjelent: 312 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek