Nyomtatás
2022. december 10., Szombat 22:32

Kelemen Kabátban - Nem tudom

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Nyáron jelent meg a Kelemen Kabátban eddigi legszemélyesebb albuma, a "Józsi", amely élete egyik nehéz szakaszán segítette át Horváth Boldi énekest.
Nem rég megjelent az albumon szereplő "Nem tudom" című felvétel videója, amit itt tudsz megnézni és ha neked is tetszik, szavazz rá a Lépés Magyar Top 20-as slágerlistánkon!

A "Nem tudom" című dal egy véget ért szerelem szép pillanatait idézi fel, a klip forgatása során pedig bejárták a hozzá kötődő helyszíneket Barcelonától Londonig.

Boldiék épp a Buckingham Palota előtt sétáltak Londonban, amikor bejelentették II. Erzsébet királynő halálát. "Elképesztő volt, mindannyian megborzongtunk.

Ilyen lehet, amikor szó szerint megcsap valakit a történelem szele" - mesélte a frontember a Recorder premiercikkében. "Nagyon megható volt látni, hogy a britek tényleg mennyire hagyománytisztelők, az emberek sírtak, igazán őszintén gyászoltak." Szlovéniában is kalandosra sikerült a forgatás, amikor a hegyen mentek felfelé egy olyan szűk úton, ahol csak egy autó fér el: "Borzalmas tériszonyom van, így aztán lepergett előttem az életem, amikor ezen a keskeny úton vissza kellett tolatnunk, mert jött egy autó szembe velünk. Alattunk a több száz méteres szakadék, természetesen szalagkorlát nélkül, esküszöm, ki sem mertem nyitni a szemem."

A "Józsi" albumot 2023. február 10-én az Akvárium Klub NagyHalljában mutatja be élőben a Kelemen Kabátban. Az új dalokat hetente adagolták, és végül nyáron állt össze lemezzé, melyről a Recorder azt írta, hogy: "Egy olyan zenekart mutatnak, ami a rádióbarát popzenén belül nagyon sok mindent tud, bulizást és érzelmeket, EDM-popot, magyaros reggaeton-locsolóverset vagy éppen zárószámként egy nyolcvanas évek szintirockját idéző akciófilmzenét."

Megjelent: 195 alkalommal Utoljára frissítve:2023. augusztus 24., Csütörtök 16:33
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek