mystat
Értékelés:
(0 szavazat)

BariLaci – Hogyan tudnék élni nélküled

- Közzétéve december 02, 2022

Oszd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

2013-ban egy kisfiú lépett elő Az ének iskolája tehetséggondozó műsorban, és tűpontosan énekelte el Demjén Ferenc kultikus „Hogyan tudnék élni nélküled” című szerzeményét. Az azóta már felnőtté vált BariLaci majdnem egy évtizeddel később új, modern köntösbe bújtatta akkori nyertes dalát.
Nézzétek meg itt a dalhoz készített videót és amennyiben nektek is tetszik a dal, szavazzatok rá a Lépés Magyar Top 20-as listánkon!

BariLaci – Hogyan Tudnék élni Nélküled

Kristálytiszta énekhangjáról és páratlan zenei tehetségéről sok produkciójában és saját szerzeményeiben is tanúbizonyságot tett már Laci. Miután gyerekként számos elismerésben részesült, 2021-ben a „Féltelek.” című lélekemelő számmal tért vissza A DALba, ahol döntőbe is került. Ezután sorra érkeztek a további felvételek, a „Messzire mennék”, a játékos „Minden nap”, és a legutóbbi groove-os, izgalmas „Elsétáltál”.

Az Sztárban sztár leszek! idei évadában is szereplő énekes-dalszerző most a korszakalkotó Demjén-dal új feldolgozásával jelentkezik.

„Jövőre lesz 10 éve annak, hogy Az ének iskolájában előadtam a „Hogyan tudnék élni nélküled” című slágert. A mai napig sokan ezáltal ismernek és számomra egy nagyon szimbolikus dal.” – árulta el a zenész az újdonságról. „Szeretném, hogy ezt az örökzöldet a mai fiatalság is megismerje, így egy új hangzást és egy személyes rapbetétet is hozzáadtam, ami az elmúlt évek szerelmeit és csalódásait mutatja be.”

A videóklipben BariLaci kiköpött gyerekkori mása, unokaöccse alakítja a kamasz előadót.

Megjelent: 73 alkalommal

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

Online Rádió - Partnerek

Streema - Online Radio Stations

Online
rádiók gyűjteménye


HURadio Mobil APP mellyel az Online Lépés Rádiót is hallgathatod!


Megamix Tracker


Dumanet Chat - www.dumanet.hu


szuperpiac.hu


Plixapp kft


hu.jobsora.com