Nyomtatás
2022. november 27., Vasárnap 20:07

Niko - Puszi

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Megjelent Niko "Puszi" című dala.
Nézd meg itt a "Puszi" című dal videóját!

Az énekesnő, aki egyben dalszerző és szövegíró is, A Dal 2022 című műsorban tűnt fel Balássy Betty és a SwingGirls oldalán a "Nagy a szívem" című felvétellel.

Azt megelőzően egy angol nyelvű szerzeményt ("Done Done") adott ki a Niko x Nono formációban.

"Szeretem magam írni a dalszövegeket, mert így közvetlenül tudom a közönségemmel megosztani a gondolataimat a számomra fontos témákról. Akkor írok, amikor úgy érzem, túlcsordulnak bennem az érzelmek, és le kell ülnöm, átgondolnom, kiírnom magamból azokat. Ha úgy látom, hogy a végére van valami közölnivalóm a témában, akkor azt a számomra legkedvesebb módon teszem meg. Énekdallammal, zenével, művészettel" - árulta el Niko.

Legújabb alkotásáról pedig így mesélt:

"Az új, 'Puszi' című dalom egy mérgező, erőszakos kapcsolatról szól mindkét személy nézőpontjából. Ebbe a szerzeménybe sok fájdalmat sűrítettem bele, mégis figyeltem rá, hogy a szöveget körbeölelő zene pozitív hangzású maradjon. Szeretném, hogy azok a hallgatók, akik hasonló élethelyzetben vannak, érezzék, hogy nincsenek egyedül, és erőt, bátorságot meríthessenek belőle ahhoz, hogy kilépjenek a toxikus kapcsolatukból."

Megjelent: 485 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert