Nyomtatás
2022. november 10., Csütörtök 19:28

YA OU feat. PRIBELSZKI – Nem vagyok még készen

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Ya Ou és Pribelszki Norbi már korábban is jelentettek meg népszerű kollaborációkat.
Nem rég megjelent legújabb kollabjuk a "Nem vagyok még készen" című, nézzétek meg a hozzá készített klipet itt!

YA-OU-feat.-PRIBELSZKI-–-Nem-vagyok-még-készen YA OU feat. PRIBELSZKI – Nem vagyok még készen | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A már korábban megjelent közös felvételeik közül kiemelkedik a nagy rádiós sikereket hozó „Találkoznánk”, valamint a „Csak egy perc”. Ya Ou ezúttal Norbi trapes zenei világából indult ki, amit bámulatosan vegyített saját hangzásával. Így született meg a feszültséggel teli, azonnal megjegyezhető „Nem vagyok még készen”.

A dal komoly mondanivalójához egy erős képi világú klip is párosul.

A kisfilm tragikus történetet mutat be, amelyben egy szörnyű hiba miatt Norbi karaktere elveszíti legjobb barátját, és élete a lehető legrosszabb fordulatot veszi.

„A valóságban is előfordul, hogy elhatalmasodnak rajtam a depresszív gondolatok, amelyekből rendszerint kilábalok a családom és a barátaim segítségével.

Szerencsére erőt tudok meríteni belőlük ilyenkor, ezért ez a felvétel fontos ügyet képvisel számomra.” – mondta el Pribelszki.

„Sajnos vannak, akik a nehézségeken teljesen egyedül mennek keresztül. Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy van kihez fordulni az igazán nehéz időkben is, így a videó végén megadtuk a Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége elérhetőségeit. Abban reménykedünk, hogy a dal és a videó üzenete eléri ezeket az embereket” – mondta Ya Ou.

Megjelent: 201 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek