Nyomtatás
2022. október 22., Szombat 16:56

Latency x Fehér Holló - Tűz és jég

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A Latency együttes Szakadáti Tamás mélyreható rapszövegével és Bognár Andi légies énekhangjával talál utat közönségéhez.
Nézd meg itt a legújabb "Tűz és jég" című dalukhoz készített klipjüket és amennyiben neked is tetszik a felvétel, nyomj, egy szavazatot rá a Lépés Magyar Top 20-as listánkon!

Latency-x-Fehér-Holló-Tűz-és-jég Latency x Fehér Holló - Tűz és jég | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A duó rendszerint komoly jelentéstartalmú számokat mutat be, új közösük, a „Tűz és jég” pedig az eddigi legsürgetőbb üzenettel debütál:

„A klímaváltozás nagyon aktuális és egyre égetőbb téma. Célunk felhívni a figyelmet, hogy ezt már nem tudjuk sokáig a szőnyeg alá söpörni” – mesélte Tomi.

Fehér Holló – aki a TV2 Farm VIP legutóbbi széria győztese – korábbi együttesében, a The Palace-ban pedig rendszeresen a Földet érintő kérdéseket feszegetett:

„Számomra a környezet- és állatvédelem fontos. Épp Zellernél (NLP) ültem a stúdióban, mikor Tomi felhívott egy buliból, hogy szeretnék, ha együttműködnék velük szerzőként és előadóként is. Boldog voltam, mert ez egy olyan dal, ami – bár kicsit más zeneileg, mint az én irányom – üzenetileg abszolút én vagyok. Kiszáradnak a tavak, lángol a Bükk, a Pilis… több műanyag van egy halban, mint a mobilomban. Ez nem állapot. Erről írtam a részemet. Szeretnék 10 év múlva is levegőt venni, és nem egy oxigénpalackból” – mondta Holló, aki a Latency korábbi kiadványaiban producerként működött közre.

„Próbáltuk képileg is a jelenlegi helyzetet ábrázolni a „Tűz és jég” videóklipjében – színes és csili-vili lett, de közben taposunk a szemétben” – mesélte Tamás kisfilmjük hátterét.

Megjelent: 255 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek