Nyomtatás
2022. október 16., Vasárnap 21:15

Yves V x Conor Maynard - Don't Hurt Me (What Is Love)

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Rég vártunk már egy aktualizált Haddaway-átdolgozásra, amely a belga DJ/producer, Yves V, és a brit énekes/dalszerző, Conor Maynard keze alatt végre elkészült!
Hallgassátok meg itt!

Yves-V-x-Conor-Maynard-Dont-Hurt-Me-(What-Is-Love) Yves V x Conor Maynard - Don't Hurt Me (What Is Love) | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A „Don't Hurt Me (What Is Love)"-ot a verhetetlen duó olyan frissen szólaltatja meg, hogy nehéz elhinni, hogy közel 30 év telt el az eredeti megjelenés óta.

A „What Is Love" igazi mérföldkőnek számít a dance felemelkedésében. Haddaway szerelmes lelkületű vokáljait klasszikus house ütemek és erőteljes szintiakkordok egységében énekelte el, amely az egyik előfutára lett a 90-es években teret nyerő elektronikus zene népszerűségének. A track több mint tíz országban az első helyet érte el a hivatalos single slágerlistákon, Németországban pedig a 2. helyre került, és a következő években sem tűnt el a színről.

A lécet tehát magasra tették az örökzöld méltó újragondolásának, de szerintünk Yves V és Conor Maynard simán megugrották.

Megjelent: 260 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek