Nyomtatás
2022. október 08., Szombat 12:44

Tones And I – Charlie

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Új dallal tért vissza Tones And I: a disco ihletésű „Charlie” a fantasztikus hangú énekesnő új oldalát mutatja be.
Hallgassátok meg itt!

Tones-And-I-–-Charlie Tones And I – Charlie | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

„Dance Monkey” című felvételét valószínűleg senkinek nem kell bemutatnunk – az ausztrál előadó három évvel ezelőtt hurrikánként tarolta le a toplistákat debütáló dalával, azóta pedig sorra jelentkezik slágerekkel. Tavaly adta ki első nagylemezét „Welcome To The Madhouse” címmel, amely egy bensőséges utazásra hívta a hallgatót, betekintést engedve az énekesnő legmélyebb érzéseibe. Az album egyik megahitje a „Fly Away”, amely a 30 milliós megtekintésével és a 285 milliós Spotify streammel a szerző egyik legnépszerűbb felvétele lett.

„A „Charlie” egy dal, ami szinte a semmiből jött: először a basszustémát írtuk meg, majd három óra alatt el is készült a track. Arról szól, hogy hiányzik a kutyám, Charlie, illetve sok más dolog is. Ez egy funky jam, amivel egy jót akartam szórakozni” – árulta el Toni Watson, aki előző héten csatlakozott Macklemore turnéjához és szeptember közepéig végig a világhírű rapper koncertjeit erősíti majd.

A rádióbarát újdonságon valóban érezhető, hogy egy kötetlen, jó hangulatú zenélés keretein belül született: Tones And I izgalmas vokálja szerethető párost alkot a funky alappal, amelyen a disco stílusjegyekből sincs hiány.

Megjelent: 200 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek