Nyomtatás
2022. október 04., Kedd 17:50

Egy éve mindenhova mezítláb jár ez az angol fiú, aki reméli, így milliókat keres majd

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A rajongói elkezdték lábképekért ostromolni, úgy véli, ebből fog majd meggazdagodni.

George-Woodville-The-Barefoot-Guy-Facebook-660x371 Egy éve mindenhova mezítláb jár ez az angol fiú, aki reméli, így milliókat keres majd | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

George Woodville nagyjából egy évvel ezelőttig még otthon is cipőt hordott, ám amikor tavaly ősszel Plymouth környékén gyalogtúrázott a családjával, elkezdte érdekelni a mezítlábas mozgalom. „Visszamentem a szállodába, és elkezdtem utánanézni a mezítláb járás előnyeinek, és rátaláltam erre a csodálatos közösségre. Abban a pillanatban elhatároztam, hogy soha többé nem fogok cipőt hordani. Először egy étterembe mentem el mezítláb, és nagyon más érzés volt” – mesélt a cambridge-i fiatalember a kezdetekről.

Amint hazatért a nyaralásból, Woodville kidobta mind a 20 pár cipőjét, és azóta is mindenhova mezítláb jár. Bár ő jól érzi így magát a bőrében, azért nincs mindenki elragadtatva attól, hogy nem hord lábbelit, volt, hogy az üzletvezető megkérte, hogy távozzon a boltból, és többen is tettek már rá nem túl hízelgő megjegyzéseket.

„Néha előfordul, hogy üveg ragad a lábamba, de néhány nap múlva már nyoma sincs. Léptem már kutyakakiba is. Ha pedig nagyon koszos a lábam, megkérek valakit, hogy hozzon egy vödör vizet, mielőtt bemegyek, vagy megpróbálok egy pocsolyát keresni, hogy megmossam benne a lábam” – tette hozzá a fiatalember, aki arról is mesélt, hogy a tél először komoly próbatétel volt, de idővel megszokta, hogy hidegben is mezítláb járkáljon.

Azt viszont álmaiban sem gondolta volna, hogy ez az új szokás lesz a fő bevételi forrása. Woodville több közösségi platformon is megosztotta a tapasztalatait, és idővel egyre több rajongó kért tőle mezítlábas fotókat, ekkor döntött úgy, hogy regisztrál az OnlyFansre. Ugyanezen a platformon az első hónapban csak 100 fontot, vagyis megközelítőleg 45 ezer forintot keresett, de biztos benne, hogy idővel milliomos lesz belőle.

Forrás.: (via Oddity Central)

Megjelent: 332 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek