mystat
Értékelés:
(0 szavazat)

Másfél hónap után jött rá az amerikai nő, mitől vérzik a fal a fürdőszobájában

- Közzétéve szeptember 28, 2022

Oszd meg!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Hátborzongató dolgot vett észre a fürdőszobájában egy augusztusi reggelen egy kaliforniai nő. Az egyik falból, pontosabban a falba süllyesztett szekrény mögül fura, vérre hasonlító folyadék kezdett el szivárogni. Másfél hónappal később sikerült megfejtenie a rejtélyt.

Vérző Fal 660x371

A kaliforniai Lexy Chidester azért lepődött meg, amikor észrevette a vörösszínű, sűrű folyadék szivárgását, mert több mint húsz éve él ugyanabban a házban, de soha nem tapasztalt még hasonlót – írja a LadBible című brit bulvárlap.

Chidester első dolga volt, hogy ellenőrizze, nem a szekrényben borult-e ki valami, de nem talált semmi gyanúsat. Aztán a bátyját kérdezte, hogy ő csinált-e valamit, de a férfi is értetlenül állt a kísérteties jelenség előtt. Chidester videót készített és a TikTokon kérdezte a követőit, van-e ötletük, hogy mi történik a fürdőszobájában.

@lexyraye

Dude …… wtf … my wall is bleeding …..

♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral - WZ Beat

Chidester beszélt egy vízvezeték-szerelővel, egy tesztkészlettel ellenőrizte, nem valamilyen penészesedés okozza-e a problémát, aztán a bátyjával a szekrényt is kiszedték a helyéről, de nem jutottak közelebb a megoldáshoz.

Végül a nő a bátyjának jutott eszébe valami: szétszedte a kiszerelt fürdőszobaszekrényt, és rájött a hajlított fémkeret két rétege közül folyik a vöröses, rozsdás víz, a fürdőszoba magas páratartalma és a lecsapódás miatt.

@lexyraye Thank you to everyone who joined !! Here is the long awaited conclusion! #fyp #foryou #bleedingwall ♬ Cumbia Buena - Grupo La Cumbia

Megjelent: 168 alkalommal

Új hozzászólás

Kérjük töltsön ki minden kötelező mezőt, amit csillag (*) jelöl. A HTML használata nem engedélyezett.

Online Rádió - Partnerek

Streema - Online Radio Stations

Online
rádiók gyűjteménye


HURadio Mobil APP mellyel az Online Lépés Rádiót is hallgathatod!


Megamix Tracker


Dumanet Chat - www.dumanet.hu


szuperpiac.hu


Plixapp kft


hu.jobsora.com