Nyomtatás
2022. szeptember 25., Vasárnap 19:41

Sugarloaf - Pokoljáró

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Megjelent a Sugarloaf "Pokoljáró"című újdonsága - egy különleges tempójú és hangulatú dal és videóklip Muri Enikő erős karakterének megjelenítésével.
Nézd meg itt a "Pokoljáró" című felvétel klipjét!

A "Pokoljáró" a Sputnik nagylemez utolsó kimásolt single-je, egy mély és érzelmes mondanivalójú alkotás. A dalszöveg egy megtört ember vallomása is lehetne, aki újra szembenéz élete legnehezebb időszakával.

Nem egy könnyed dalocska, minden sorában igazi mély fájdalom rejlik. A hozzá készült klip is ezt jeleníti meg a képi világában. Egyetlen szereplője van, a zenekar énekesnője, Muri Enikő, aki szimbolikusan egy "pokoli" kietlen tájon próbál a sötétben utat találni.

A videót egyetlen éjszaka alatt forgatták le egy homokbányában. A sötétség nehezítette a munkálatokat, ugyanis amikor a klipben szereplő fáklyák kialudtak, szinte teljesen sötét lett a helyszínen, valamint a folyamatosan erősödő szél is nehezítő tényezőnek bizonyult. Utómunkáját tekintve a végeredmény a népszerű netflixes sorozat, a Stranger Things képi világát idézi, nyomokban az ottani "Hellyel lefele" világát reprodukálja. Ez a zenekar ötlete volt, mert mindenki nagy Stranger Things-rajongó.

A Sugarloaf ezzel a dallal zárja le a Sputnik nagylemezt. Jelenleg is stúdióban dolgoznak az új album felvételein, aminek az első hírnöke egy nagyon izgalmas kollaboráció lesz az ősz folyamán.

Megjelent: 294 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek