Nyomtatás
2022. szeptember 21., Szerda 18:29

Nem hisszük el, mennyi kocsmában ivott egy nap alatt ez a férfi

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Guinness-rekordot döntött Nathan, aki 67 iszodát keresett fel 24 óra alatt. Egyébként 75 volt a cél.

Nem-hisszük-el,-mennyi-kocsmában-ivott-egy-nap-alatt-ez-a-férfi-660x371 Nem hisszük el, mennyi kocsmában ivott egy nap alatt ez a férfi | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Mióta létezik Guinness Rekordok Könyve, mindenre létezik világrekord, ezt tudjuk; természetesen kocsmatúrára is. Az eddigi rekorder egy Gareth Murphy nevű férfi, aki az elmúlt nyár egy görbe estéjén 24 óra alatt 56 kocsmát látogatott meg, és természetesen mindenhol fogyasztott is.

Őt most lazán lepipálta a 22 éves Nathan Crimp, a rottingdeani Ye Olde Black Horse pubban kezdte a piálást szombaton. Tíz órával később már a The Criketers nevű helyen vedelt – ez volt az 57. kocsmája. Azaz fél nap sem telt el, máris megdőlt a rekord. És még csak fél tíz volt. Igaz, ekkor lelassított: még tíz helyet keresett fel. A cél 75 iszoda volt, ám ebből több zárva volt és néhányban magánrendezvényt tartottak. Így született meg az új rekord:

67 kocsma egy túra alatt.

Nem bízott semmit a véletlenre: GPS-en rögzítette az útját és minden pubból elhozott egy-egy aláírást és a blokkot. Hajnali 4-kor végeztek (két régi barátja is vele tartott ugyanis), és nagyon úgy tűnik, hogy most egy ideig elég is volt a piából. Ez volt ugyanis a legnehezebb feladat az életében – mondta később a férfi, aki alábecsülte a rá váró kihívást. Az egyik helyen alkoholt ivott, a másikban csak üdítőket, így próbálta elkerülni a mérgezést. A vége felé már többet töltött a vécén, mint azon kívül – saját bevallása szerint csak pisilt, azt viszont folyamatosan – és összességében 20-30 litert ivott. A túra vége felé már a barátainak kellett rendelni helyette is, nem csak a részegség miatt: annyira tele volt a teste folyadékkal, hogy megszólalni sem tudott.

A kocsmatúra nem csak a rekordkísérletről szólt: Nathan így emlékezett meg szeretett kutyájáról, akit két éve el kellett altatni, miután rákos lett. A kocsmatúra kapcsán létrehozott egy közösségi gyűjtést, az ott befolyó majdnem 500 fontot pedig annak a kutyamenhelynek utalta, amelytől annak idején befogadta az ebet.

Megjelent: 266 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek