Nyomtatás
2022. szeptember 21., Szerda 17:29

„Tudod, hogy kidob magából ez az elhidegült közeg” – Itt van Dzsúdló és Azahriah közös dala

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Annyira kézenfekvő volt, hogy Dzsúdló és Azahriah közös dalt készítsen, hogy tulajdonképpen csak az időzítés volt a kérdés.
A klip megtekinthető itt és ha neked is tetszik a dal, szavazz rá a Lépés Magyar Top 20-as listán!

Dzsúdló-feat.-azahria-várnék „Tudod, hogy kidob magából ez az elhidegült közeg” – Itt van Dzsúdló és Azahriah közös dala | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A Várnék című szám nem véletlenül augusztus elején érkezett meg a streaming-szolgáltatók kínálatába: Azahriah augusztus 12-én a Sziget fesztivál nagyszínpadán adott koncertet, itt debütált a dal is, természetesen Dzsúdló közreműködésével.

Azahriah szerint kettejük közönségében van átfedés, így már akkor egyértelmű volt, hogy dolgoznak majd együtt, amikor ő a Supermanagementhez került. „Vagy két hónapja írtam poénból, hogy meg kell csinálnunk a Lej 2-t – meséli nevetve a dalszerző-énekes – el is kezdtük a közös munkát. Sokakat megmozgató dalt akartunk írni, olyat, amihez könnyű kapcsolódni.” A Várnék ennek megfelelően egy kifejezetten fülbemászó, mégis elgondolkodtató dal lett az elutasításról és beilleszkedés nehézségeiről.

„Állati izgalmas feladat volt két ennyire egyedi hangú előadó stílusát összefésülni egy közös dalba” – mondta Schmidt Gergő, azaz Tembo, Dzsúdló állandó alkotótársa és a dal producere.

Dzsúdló a Várnék szövegével kapcsolatban – amelyet részben személyes tapasztalatból írt – így fogalmazott: „Azt próbáltam megfogni, milyen, amikor behuppansz egy teljesen rideg családi környezetbe, ahová nagyon be kéne olvadnod, de érzed, hogy előbb-utóbb úgyis kidob magából ez az elhidegült közeg.”

A dal klipjét Büki Balázs rendezte, a dalbéli lányt Gombó Viola Lotti alakítja, akit a többek közt a Becsúszó szerelés című moziban láthattak a nézők, a szigorú apát pedig az A besúgóból is ismert Ördög Tamás.

Megjelent: 302 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek