Nyomtatás
2022. szeptember 20., Kedd 18:12

Becsengetett az eltűnt macska, miután hazatért

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Hosszú napokra eltűnt egy macska, majd amikor úgy gondolta, elég a csavargásból, hazament, és mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, becsengetett.

Macska-ül-egy-ajtó-előtt-660x371 Becsengetett az eltűnt macska, miután hazatért | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Egy New York-i család biztonsági kamerája rögzítette, hogy amikor a négy napra eltűnt macskájuk hazatért, egyszerűen becsengetett, hogy engedjék be.

Stefanie Whitley elmondta, hogy a család 8 éves macskája, Lily egyik este nem jött haza, körülbelül két héttel azután, hogy a család új házba költözött a Long Island-i Mastic Beachen.

A cica korábban mindig hazament, de ezúttal a gazdájának rossz érzése volt, és úgy gondolta, nem látja többé kedvencét. Szerencsére Whitley félelmei nem igazolódtak be. A videós kapucsengő rögzítette, ahogy a macska felsétál a teraszra, és megnyomja a csengőt.

Gazdája szerint Lily pontosan tudta, mit csinál, amikor becsengetett. „Ő egy nagyon okos macska” – mondta Whitley, aki hozzátette, hogy egyszerre vicces és megható volt, ahogy a cicájuk hazatért.

Nemrégiben egy olyan cicáról hallhattatok, aki hat évvel korábban tűnt el, majd három utcával arrébb, egy bokorban találták meg.

Forrás.: (UPI)

Megjelent: 286 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek