Nyomtatás
2022. szeptember 19., Hétfő 15:12

Imádja horrorbabáját a hároméves kislány, hiába menekülnek sikítva a nyolcévesek is

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A szülők is sikítófrászt kapnak, mégsem hajlandó elengetni Creepy Chloét Briar, a hároméves kislány.

Creepy-Chloe-660x371 Imádja horrorbabáját a hároméves kislány, hiába menekülnek sikítva a nyolcévesek is | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Másfél hónap van Halloweenig, de nincs mese, Amerikában már lázasan készülnek az ünnepre. Sőt, már augusztusban is erre készülnek. Így történt, hogy megjelent a 33 éves anyuka, Brittany háza közelében a Spirit Halloween pop-up bolt. Mint minden évben, most is elmentek két lányával felszerelést venni; a kisebbik, hároméves Briar ekkor látta meg a borzalmas kinézetű babát, amit alighanem dekorációnak szántak tervezői. Az akkor még névtelen baba arca eleve rémisztő, fekete szemei ráadásul vörösen világítanak, ha megnyomnak rajta egy gombot, egy másik gomb hatására pedig nevetésben tör ki, amely azonban hátborzongató démoni kacajjá változik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Creepy Chloe and Briar (@creepychloeandbriar) által megosztott bejegyzés

Briar, ki tudja, miért, azonnal beleszeretett. Meggyőzte anyját, hogy vegye meg – ez nem volt egyszerű, mert közben a nagyobbik, nyolcéves lánya halálra rémült, így őt le kellett kötni, hogy meg se lássa, hogy hazaviszik a babát. Briar azonnal elnevezte Chloénak, a szülők – és azóta az egész internet – azonban csak Creepy Chloéként emlegeti, érthető okokból. A kislány nem csak az ágyba, hanem mindenhova magával viszi a babát, és egy csöppet sem fél tőle: a legjobb barátja és lelki társa lett. Britanny pedig nem győz magyarázkodni fűnek-fának, hogy nem direkt csinálják, tényleg ez a lánya kedvenc babája. Főleg akkor szorul ez magyarázatra, amikor a kétszer olyan idős gyerekek is zokogva menekülnek előle, ez pedig nap mint nap megtörténik.

Akárhogy is, Chloe most már velük marad. Ahelyett pedig, hogy harcolnának ellene, inkább elfogadták, sőt, még egy külön Instagram-oldalt is elindítottak nekik, hogy az egész internet követhesse kalandjaikat. Sovány vigasz, de Chloe még így sem olyan ijesztő, mint a japán baba, akinek a tulajdonosa halála óta nő a haja.

Megjelent: 268 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek