Nyomtatás
2022. szeptember 18., Vasárnap 17:26

Alok x Ella Eyre x Kenny Dope feat. Never Dull - Deep Down

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Alok, Ella Eyre, Kenny Dope és Never Dull vérbeli nyárias slágerrel robbantanak - megjelent "Deep Down" című daluk, mely napfényes, ellenállhatatlan hangzásával garantáltan magával ragad.
Nézd meg a "Deep Down" című szerzemény klipjét, mely nyomokban egykori The Bucketheads- és Crystal Waters-slágereket tartalmaz!

Alok havi 20 milliós hallgatottságával és olyan együttműködőkkel a háta mögött, mint John Legend, Jason Derulo vagy Steve Aoki, Brazília egyik legnépszerűbb előadója és DJ-je. Aktuális projektje, az ibizai klubélet meghódítása mellett a slágergyártással sem áll le: "Deep Down" című újdonságában nem mások csatlakoznak hozzá, mint az aranytorkú brit dalszerző-énekesnő, Ella Eyre, a house zene hercegének számító Kenny Dope és a disco műfaj szerelmese, a dance-t funky soullal keverő Never Dull.

A brazil DJ-producer így nyilatkozott a megjelenésről: "Mindig is nagy rajongója voltam a popzenének, és sokféle formájából merítettem ihletet. Fantasztikus volt egy olyan erős nővel együtt dolgozni, mint Ella, aki egyben csodálatos dalszerző és előadó is, és a dance műfaj iránti szeretete elragadó. Azt szerettük volna, hogy a "Deep Down" egy olyan nyári hangzású dal legyen, ami táncra perdít, és reméljük, hogy te is annyira szereted majd, mint amennyire mi élveztük az elkészítését."

Megjelent: 319 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek