Nyomtatás
2022. szeptember 17., Szombat 22:40

Egy parkolóban adott életet harmadik gyermekének

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Az édesapa segédkezett a szülésnél.

Egy-parkolóban-adott-életet-harmadik-gyermekének-fotó-Pexels Egy parkolóban adott életet harmadik gyermekének | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A harmadik gyermekével várandós Katie Williamsonnál augusztus 19-én megindult a szülés, és ugyan párjával, valamint édesanyjával azonnal el is indultak a kórházba, ám nem sikerült időben megérkezniük. Pontosabban a kórház előtt még le tudtak parkolni, ám a gyermeket nem a személyzet, hanem az édesapa, Ben Corp segített világra hozni, a kisfiú ugyanis egy perccel sem akart tovább várni.

A pár néhány órával korábban egyébként már bement a kórházba, de hazaküldték őket, mivel úgy látták, hogy a méhszáj még nincsen kellőképpen kitágulva, de Katie később szembesült azzal, hogy eljött az idő. „Kicsit megijedtem, de Ben mellett biztonságban éreztem magam, mivel nagyon gondoskodó és minden helyzetben nyugodt tud maradni” – nyilatkozta hozzátéve, érezte, hogy az idő sürget, hogy ez a szülés most sokkal gyorsabban fog lezajlani, mint első két gyermeke esetében.

„Miután megálltunk a kórház előtt, Ben kiszállt, és körbefutott a kocsihoz az én oldalamra, és néhány perccel később már a karjaiban tartotta a babát” – tette hozzá. Mindeközben a nagymama gyorsan berohant a kórházba segítséget kérni, és mivel nem voltak komplikációk, az édesanya és az újszülött 12 órával később már haza is térhetett.

Szülei elmondása szerint a kicsi Jaxon nagyon jó baba, és testvérei, nyolcéves Ruby és a hatéves Mason nagyon örülnek, hogy újabb taggal bővült a család.

Forrás.: (via, Metro)

Megjelent: 262 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek