Nyomtatás
2022. szeptember 06., Kedd 14:01

3 napig csapvízen élt, miután bennrekedt a fürdőszobájában

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Az asszony annyira elkeseredett, hogy a csempére kozmetikumokkal búcsúüzenetet írt.

Csöpögő-fürdőszobai-csap.-Fotó-Pixabay 3 napig csapvízen élt, miután bennrekedt a fürdőszobájában | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Bár mókásan hangzik, könnyen tragédiába torkollhatott volna annak az 54 éves thai nőnek az esete, aki véletlenül bezárta magát a fürdőszobájába. Noha az egyedül élő asszony megpróbált segítséget hívni, csak három nap múlva találtak rá, és addig csupán csapvízen élt – számolt be a esetről az Oddity Central.

A Bangkokban élő nő kálváriája augusztus 22-án kezdődött. Bement a fürdőszobájába és bezárta az ajtót, ám a kilincs elromlott és emiatt már nem tudta újból kinyitni. Mivel a peches asszony a telefonját sem vitte be a helyiségbe magával, elkezdte ököllel verni az ajtót és megpróbált segítségért kiáltani, de hiába. Teltek az órák, sőt napok. 48 óra múlva már annyira el volt fáradva és keseredve a nő, hogy a fürdőszobában található kozmetikumokkal búcsú üzenetet írt a falra. A csempén hagyott sorokban még ingóságainak sorsáról is rendelkezett és azt is leírta, hogy, bár megpróbált kijutni, nem sikerült neki.

Szerencsére az asszony testvérének gyanús lett, hogy napok óta nem hallott a nővére felől és jelezte a rendőrségnek, hogy a nő eltűnt. A hatóságok nem teketóriáztak: egyből az asszony lakására mentek, és mikor senki nem reagált a csengetésükre, a kerítésen ugrottak át és bementek az ingatlanba. A fürdőszobaajtót betörték, és megtalálták a nőt a földön nagyon rossz állapotban, ezért azonnal kórházba vitették.

Orvosai szerint annak ellenére, hogy megviselték a történtek, az asszony valószínűleg hamarosan teljesen felépül.

A közelmúltban nem ez volt az egyetlen hasonló eset. Nemrég egy 27 éves férfi gondolta azt, hogy hamarosan meg fog halni, miután hét órán át egy porthsmouthi irodaház liftjének volt a foglya.

Megjelent: 231 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek