Nyomtatás
2022. szeptember 05., Hétfő 00:12

Heidi Albert – Valahol

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Heidi Albert a sokoldalú előadó-dalszerző az elektronikus zene műfajában bontogatja tovább szárnyait. Új kiadványa a „Valahol” traumatikus gyerekkori emlékeket dolgoz fel.
Nézzétek meg az újdonságot itt és ha nektek is tetszik, akkor szavazzatok rá a Lépés Magyar Top 20-as slágerlistánkon!

Heidi-Albert-–-Valahol Heidi Albert – Valahol | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A tehetség korábbi számai és izgalmas feldolgozásai arról árulkodtak, hogy egy igazi „zenei laboratóriumot” működtet, amelyben folyamatosan kísérletezik a stílusokkal és hangszerekkel. Legutóbbi, IMRIK-kel közös szerzeménye, az „Erre születtem” készítése során érezte először, hogy az elektronikus zenében látja az igazi kiteljesedését. A most debütáló dala pedig erre a vonalra erősít rá: a mély beatek, sötét szintik és a house stílusjegyei dominálnak, miközben a Heidi védjegyének számító, egzotikus hangszer, a handpan is szerepet kapott benne.

„Kolozsváron születtem, a családunk onnan származik. Apukám, magára vállalva a családfenntartó szerepét, évekig Németországban dolgozott. Sokáig nehezteltem rá amiatt, hogy rengeteget volt távol tőlünk. De felnőttként ráébredtem arra, hogy mindezt azért tette, hogy megteremtse mindannyiunknak az anyagi biztonságot.

Nekünk egy egészen más életet szánt, mint amilyen világban ő nőtt fel. Most Budapesten élhetek, ahol zenei karrierem szempontjából magyarként a lehető legjobb helyen vagyok és ezt neki köszönhetem” – meséli polgári nevén Bognár Andi a szerzeménye hátterét. – „Ahogy a videóklipben is látható, ma már azt érzem, hogy akkoriban hercegnőként éltem, aki várta haza az édesapját.”

Andi mögé pedig egy teljes csapat állt a lehető legjobb kombinációval:

„Kezdetben azt gondoltam, az önmegvalósítás azt jelenti, hogy a dalkészítés teljes folyamatát egyedül kell csinálnom. De már belátom, hogy inkább a saját erősségeimre kell összpontosítanom. Legyenek a dalok a lehető legjobbak, és ha ehhez egy csapat munkája kell, akkor nem bánom. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a producerre, Somogyvári Danira és a szövegért és videóklipért felelős alkotótársamra, Keserű Vagyimra, akikkel közösen megszületett a „Valahol”” – mesélte az énekesnő.

Megjelent: 263 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek