Nyomtatás
2022. augusztus 29., Hétfő 20:30

Burna Boy – For My Hand feat. Ed Sheeran

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A Grammy-díjas nigériai sztár, Burna Boy hatodik stúdióalbumával jelentkezett: a „Love, Damini” egy 19 számot tartalmazó, őszinte hangvételű lemez, amelyen a rapper klasszikus hangzásvilága mellett új zenei irányokat is fellelhetünk.
Ezen korongon jelent meg Ed Sheerannal közös "For My Hand" című kollabja, mely minimalista klippel érkezett, amelyben Burna és Ed egy liftet töltenek meg éteri zenével. Nézzétek meg itt a videót!

Burna-Boy-–-For-My-Hand-feat.-Ed-Sheeran Burna Boy – For My Hand feat. Ed Sheeran | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A kiadványon hallható minden egyes tracket jelentős életesemények ihlették, melyek egyben Burna új zenei korszakát is jelzik. Az együttműködők közt pedig olyan zenei nagyágyúk szerepelnek – a teljesség igénye nélkül –, mint Kehlani, J. Balvin, Khalid és Ed Sheeran.

Utóbbival közös szerzeménye, a „For My Hand” egy különleges kollaboráció fülbemászó vokálokkal és lüktető, afrobeat stílusjegyekkel. Ed Sheeran és Burna Boy nem először dolgoznak együtt, hiszen Stormzy nagysikerű, „Own It” című felvételén is megmutatta már a két előadó, milyen jól tudják ötvözni eltérő zeneiségüket.

Megjelent: 318 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek