Nyomtatás
2022. augusztus 28., Vasárnap 22:14

Animal Cannibals - Kanni-bál (Lotfi Begi Remix)

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

1996-ban, az Animal Cannibals hatalmas sikerű debütálását követően született meg a srácok mára már platinaminősítést bezsebelő „Reggel, délben, este” című korongja, rajta az egyik legszórakoztatóbb bulihimnusszal, a „Kanni-bál” című számmal.
A dalt a fiúk felkérésére Lotfi Begi újragondolta, a dal pedig, egy feel-good klippel együtt érkezett amit itt tudtok megnézni!

A duó egyik tagja, Ricsipí így gondolt vissza az akkori évekre: „Egyetlen célja volt a dalnak, akárcsak a teljes lemeznek: hogy a közönség velünk együtt kántálja a szövegeinket. Emlékszem, teljesen elengedtük magunkat, és nem tudott beleszólni az akkor uralkodó kereskedelmi elvárás sem.”

A formáció elérte célját, maradandót alkotott, hiszen 26 év elteltével is tömegek mozdulnak meg a zene hallatán. Az Animal Cannibals felkérésére pedig remek érzékkel nyúlt a trackhez a Fonogram-, MTV Music Awards- és Petőfi-díjas Lotfi Begi, aki finom, lüktető house stílusjegyekkel adott modern hangzást az ikonikus felvételnek.

A kannibálok egyébként egy teljes, 19 számnyi albummal készülnek az év végéig, amelyen minden nagy slágerük remix verzióját hallhatjuk majd.

Megjelent: 233 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek