Nyomtatás
2022. augusztus 28., Vasárnap 08:17

A születésnapi tortája mellett ülve tartóztattak le egy 100 éves asszonyt az ausztrál rendőrök

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A csendes életet élő nőnek ezzel egy álma vált valóra, hiszen a hatóságokat kihívó barátai a bakancslistájáról lesték a meglepetést.

Múlt hétvégén ünnepelte a 100. születésnapját egy ausztrál nő, de nagy meglepetés érte, amikor a zsúron megjelent pár rendőr, és letartóztatták. A jeles alkalomból kapott bilinccsel egy álma vált valóra a Melbourne-től 123 kilométerre lévő Newborough városában élő Jean Bickentonnak, hiszen az, hogy előállítsák, a bakancslistáján is szerepelt.

Az idős asszony, aki korábban a hadsereg kötelékében dolgozott nővérként, azt mesélte a Daily Mailnek, hogy azért szerepelt ez a különös tétel a bakancslistáján, mert mindig is csendes életet élt, soha nem volt részeg, és sosem tartóztatták le, de még egy közlekedési kihágása sem volt vezetés közben amiért megbüntették volna – és szerette volna átélni ezt az élményt.

A vele egy idősotthonban élő barátai hívták ki a rendőröket, akik habozás nélkül kötélnek álltak. Az idősotthonba érve azonban volt még egy fontos része az akciónak: figyelmeztetni kellett az intézmény többi lakóját, hogy ők is a szülinapi zsúrra jöttek, és nem valamilyen egyéb ügyben.

A letartóztatás egyébként olyan jó hangulatban telt, hogy Victoria állam rendőrsége még a Facebookra is posztolt pár kedves képet a kedves történetről.

Megjelent: 309 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek