Nyomtatás
2022. augusztus 24., Szerda 20:55

Charlie Puth - Left And Right (feat. Jung Kook of BTS)

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A Grammy-jelölt és többszörös platinalemezes énekes/dalszerző/producer, Charlie Puth ezúttal a K-Pop szupercsapat, azaz a BTS sztárjával, Jung Kookkal kollaborált.
Nézzétek meg itt a "Left And Right" című dalhoz készült videót!

Charlie-Puth-Left-And-Right-(feat.-Jung-Kook-of-BTS) Charlie Puth - Left And Right (feat. Jung Kook of BTS) | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A rádióbarát „Left And Right” azonnal magával ragad vibráló, funky-s elemeivel, miközben zseniálisan egyesíti a két slágergyáros jellegzetes hangzásvilágát.

A „Left And Right” a harmadik szerzemény Puth hamarosan megjelenő, személyes hangvételű stúdióalbumáról, az év végére időzített „CHARLIE”-ról. A kiadvány első előfutárát hosszú várakozás után idén januárban mutatta be az énekes, a hazánkban is népszerű „Light Switch” pedig óriási sikert aratott: világszerte több mint 400 milliós streamet generált, a hozzá forgott feel-good klip pedig 86 millió megtekintésnél jár a YouTube-on. Ezt követően pedig „That’s Hilarious” címmel egy érzelmes, megindító dalt hozott a különleges hangzásáról ismert dalszerző.

Puth védjegye a kreativitás és ezt a digitális platformokon is kamatoztatja: az utóbbi években több mint 16 millió követőt szerzett a TikTokon, ahol minden megjelenése előtt betekintést nyújt a számok előkészületeibe. Az exkluzív tartalmak a „Left And Right”-nál sem maradtak el, a rajongók pedig valósággal megőrültek, amikor kiderült, hogy Charlie a BTS szupersztárjával, Jung Kookkal dolgozott együtt az újdonságon.

Humoros klip is forgott a közöshöz, amelyben Charlie és Jung terápiás kezelésen vesznek részt.

Megjelent: 223 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek