Nyomtatás
2022. augusztus 15., Hétfő 18:34

Lotfi Begi x Náksi feat. Ámokfutók, DR BRS – A hold dala

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Lotfi Begi az utóbbi időkben igencsak rákapcsolt a slágergyártásra.
Legújabb munkája a Náksival és DR. BRS-sel közösen újragondolt Ámokfutók sláger "A hold dala". Nézzétek meg a dal klipjét itt és ha nektek is tetszik a felvétel, szavazzatok rá a Lépés Magyar Top 20-as listánkon!

Lotfi-Begi-x-Náksi-feat.-Ámokfutók,-DR-BRS-–-A-hold-dala Lotfi Begi x Náksi feat. Ámokfutók, DR BRS – A hold dala | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Nem rég a foci szerelmeseinek készült induló, a Dér Henivel közös „Freed From Desire” és a Zsaya zenekarral átdolgozott Holdviola-dal, a „Bánat utca” mind a YouTube felkapottak toplistáján indított, és máris érkezik az eddigi egyik legnagyobb durranás.

A Fonogram-díjas lemezlovas ezúttal a legtüzesebb éjszakák egyik klasszikus kellékét porolta le: az Ámokfutók örökzöldjének újragondoláshoz pedig az elsőszámú hangulatbiztost, DR BRS-t és az ismert DJ/producert, Náksit kérte fel. A kollaborációból persze az eredeti szám megálmodója, Kozso sem maradhatott ki, aki kitörő örömmel fogadta a megkeresést, és ennek apropóján egy személyes történetet is felidézett:

„Nagypapám szobrász volt és nagyon megmaradt bennem egy fából készült, hold alakú, faragott műve. Annak idején gyerekként ez volt az első meghatározó pillanatom ezzel az égitesttel. Utólag visszagondolva azt érzem, ha nem írom meg ezt a dalt, talán abba is hagytam volna a zenélést!” – emlékszik vissza.

A felvétel egyébként felkerül az ősszel érkező Fradi-albumra is, amelynek zenei producere és ötletgazdája Lotfi Begi.

és a „Freed From Desire” című friss felvétel is helyet foglal majd a korongon!

Megjelent: 305 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek