Nyomtatás
2022. augusztus 05., Péntek 11:00

Állítja egy nő, nincs pihenés, mert a barátjának napi 100 erekciója van

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Nem meglepetés, hogy kimerültnek érzi magát.

A 31 éves Vikki Brown egy szupermarketben, a kasszához álló sorban ismerkedett meg a 39 éves Lucas Martinsszal még 2020-ban a koronavírus-járvány okozta lezárások alatt. Azóta alkotnak egy párt, külön élnek, de nagyon gyakran találkoznak.

Brown azt nyilatkozta a Mirror cikke szerint, hogy sosem pihenhetnek, párjának ugyanis állandóan erekciója van. Bárhol és bármikor izgalomba jön, legyen szó akár például tévénézésről, akár bevásárlásról.

Amióta ismerem, bárhol is vagyunk, napi 50-szer, 100-szor is erekciója lehet. Néha csak éppen leültünk filmet nézni, vagy sétálunk az utcán, vagy beülünk a barátokkal egy kávéra, erekciója van. Néha kínos, de ő csak nevet rajta (…) Sosincs pihenés, és azon tűnődök, hogy más párok is ilyenek?

– nyilatkozta az egészségügyben dolgozó nő, aki évek óta, mióta vége lett a gyerekei apjával való kapcsolatának, szingli anyuka.

A férfi állandó szex utáni vágya nagyon megnehezíti Brown életét, alig tud lépést tartani a házimunkával, találkozókkal, hogy közben barátja igényeit is teljesíteni tudja. Megemlítette egy orvosnak is az esetüket, de az azt mondta, hogy ez nem egészségügyi probléma. Martins pedig azt állítja, hogy ez az étvágy azóta van, hogy megismerte a párját.

„Akárhol is vagyunk, legyen ez egy tök normális hétköznapi beszélgetés, hogy menjünk el hétvégén hegyet mászni, neki erekciója lesz. Lejöhetek a lépc2sőn, vagy elsétálhatok az üvegajtó előtt, vagy lehetek a szomszéd szobában, mindig megtörténik” – meséli Brown.

Ez teljesen természetes, egy csodaszép nő van mellettem, egy istennő, csak rám kell néznie, beszélnie hozzám és én megkívánom őt

– mondta a férfi, majd azzal folytatta: „Ő egy tiltott gyümölcs és ezért csak fel akarom falni. Ilyen érzéseket kelt bennem, soha nem éreztem olyanokat, amiket ő kelt bennem, a testünk annyira kötődik egymáshoz, ennyire egyszerű.”

Megjelent: 340 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek