Nyomtatás
2022. július 29., Péntek 15:15

Túl dögösnek tartják ahhoz, hogy bölcsibe vihesse a kislányát

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Állítása szerint a többi anyuka azért tiltakozik, mert attól félnek, hogy lecsapja a kezükről a férjüket.

Túl-dögösnek-tartják-ahhoz,-hogy-bölcsibe-vihesse-a-kislányát Túl dögösnek tartják ahhoz, hogy bölcsibe vihesse a kislányát | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A 31 éves Lena Nersesian nem titkoltan a testi adottságaiból él. Instagramon több mint félmillió követője van, YouTube-on pedig már ez a szám másfél millió fölött van, ráadásul az OnlyFans accountje is rendkívül népszerű. Lena nemrég arra panaszkodott, hogy Los Angelesben a többi szülő rossz néven veszi, hogy bölcsibe viszi a kislányát, lépteit szúrós tekintetek követik – számolt be róla az RTL.

Szerintem ezek az anyukák azt hiszik, hogy levetkőzöm majd, és ott helyben szexelni kezdek a férjükkel, ha nem figyelik minden mozdulatomat.

Úgy érzi, a szemükben ő egy perverz szexuális ragadozó, aki bárkivel lefeküdne, aki csak él és mozog. Lena amúgy párkapcsolatban él, vőlegénye, Adam egy sikeres BMX-versenyző, ezért kapcsolatuk a kölcsönös tiszteleten alapul. A nő magára sikeres üzletasszonyként tekint, aki a semmiből építette fel ezt a vállalkozást. A diplomáját pszichológiából szerezte, korábban fogyatékkal élő gyerekekkel foglalkozott. Úgy érzi, hogy 2022-ben az embereknek már túl kellene lépniük a sztereotípiákon. Szokatlan munkája ellenére teljesen hétköznapi életet él, állítása szerint az élete hihetetlenül átlagos, nincs benne semmi izgalmas. Úgy tartja, hogy attól, hogy valaki szexi és dolgozik, még lehet jó szülő.

Megjelent: 317 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek