Nyomtatás
2022. július 17., Vasárnap 14:09

Ránézésre nem is gondolnánk, de ez a nő 8 perc alatt bepuszil 8 ezer kalóriát

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Azt mondja, volt már ennél nehezebb dolga is.

Leah Shutkever nevéhez 27 darab Guinness-rekord fűződik, így egyebek mellett az egy perc alatt elfogyasztott legtöbb csirkefalatkától kezdve a szintén egy perc alatt behabzsolt mályvacukorig. Nemrégiben Észak-Írországban döntött meg egy újabb rekordot egy kávézóban. Egy 8 ezer kalóriás reggelit evett meg rekordidő alatt.

Az öt-öt tojásból, kolbászból, szelet szalonnából, paradicsomból, rösztiből, véreshurkából, szelet kenyérből, adag babból és gombából álló menü eddigi rekordja 12 perc 50 másodperc volt. De csak két hétig.

Shutkever kicsit aggódott, meg tudja-e dönteni az eddigi időt, főleg a bab miatt. De nem nagyon, 8 perc és 2 másodperc alatt sikerült új rekordot felállítania.

A nő aztán el is ismerte, hogy azért nem ez volt a legdurvább kihívás életében, hanem egy 41 darabos mega reggeli.

A Bicester Bean Café tulajdonosát, Aly Cliftont teljesen ledöbbentette Shutkever tette:

Az agyamat eldobtam, hogy milyen vékony, hogy milyen gyorsan megcsinálta és hogy milyen kedves.

– idézte a Mirror. Clifton azt mondja, Shutkever volt az első nő, aki megmérettette magát náluk, és nem is hiszi, hogy ezt a rekordot képes lesz valaki megdönteni. A Bicester Bean reggeli alapvetően 25 fontba kerül, azaz csaknem 12 ezer forintba, de aki meg tudja enni kevesebb mint 45 perc alatt annak nem számítják fel az árát.

Nem is a semmiből jön a nő sikere. Két éve minden nap gyakorol, és ez a foglalkozása is, mármint a versenyevés. Előtte építészetet tanult és belsőépítészként dolgozott. 2013-ban kezdett el érdeklődni a versenyevés iránt. Bátyjával nagyon sokat jártak edzeni fitnesztermekbe, és heti egy alkalommal engedélyezték maguknak, hogy csaljanak az étkezéssel. A testvére elkezdett járni ilyen kihívásokra, de folyamatosan elbukott. Shutkever nem értette, hogy lehet ez, mert igazi nagyevők ők. Ezért meg is próbálta az egyik, desszertes kihívást, aminél saját magát is meglepve azonnal rekordot is döntött.

Megjelent: 441 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek