Nyomtatás
2022. július 11., Hétfő 19:55

Benson Boone – In The Stars

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Sebezhető oldalát mutatja meg új szerzeményében az egyre népszerűbb énekes-dalszerző: megérkezett az „In The Stars”!
Hallgassátok meg itt a gyönyörű újdonságot!

Benson-Boone-–-In-The-Stars Benson Boone – In The Stars | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Benson Boone újdonsága egy lélekig hatoló ballada, amelynek bensőséges, mély dalszövege a gyász témáját öleli körül gyönyörű sorokkal.

„Ezt a dalt arról írtam, hogy elvesztettem valakit, akit nagyon szerettem. Dédnagymamám 97 éves volt, és nagyon közel álltam hozzá” - árulta el Benson. „Ez a felvétel azokról a szép emlékekről szól, amelyeket elhunyt szeretteinkről örökre megőrzünk.”

Az őszinte felvétel nem csak a rádiókban, de a digitális platformokon is egyre népszerűbb: TikTokon már több mint 160 ezer videó készült hozzá, miközben a hazai Spotify Top 200-as chart-on is egyre gyorsabban menetel felfelé a track.

Az énekes-dalszerző „GHOST TOWN” című felvétele bombaként robbantotta fel a pop-szcénát fél évvel ezelőtt. A szárnyaló single olyan országok toplistájára került fel, mint Ausztrália, Kanada, Dánia, az Egyesült Királyság, Svédország és Norvégia, az Egyesült Államokban pedig ez lett a feltörekvő Benson első bejegyzése a Billboard Hot 100 charton. Utána a szintén személyes, szívhez szóló „ROOM FOR 2”-val bizonyította az előadó, hogy nem véletlenül tartják az év egyik legnagyobb felfedezettjének.

Megjelent: 239 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek