Nyomtatás
2022. július 07., Csütörtök 00:58

Nathan Dawe x Ella Henderson – 21 Reasons

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Zseniális átirattal robbantja be a jó időt Nathan Dawe és Ella Henderson!
Hallgassátok meg itt a dalt!

Nathan-Dawe-x-Ella-Henderson-–-21-Reasons Nathan Dawe x Ella Henderson – 21 Reasons | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Nem a véletlen műve, ha rögtön ismerős a zenei téma: közel 20 évvel ezelőtt üstökösként tört be az EDM szcénába Alex Gaudino megaslágere, a „Destination Calabria”, ami ikonikus fúvóstémájával beírta magát a dance-örökzöldek történelmébe. Ezt a számot dolgozta most fel Nathan, a „21 Reasons”-ben pedig remekül nyúlt az ibizai klasszikushoz: a friss feldolgozásban búvár módjára fogunk elmerülni a szaxofonszólam, a finom lüktetés és a fülbemászó ének mély tengerében.

A dalban hallható éteri vokált a csodálatos Ella Hendersonnak köszönhetjük. Nathan és Ella nem most dolgozik együtt először: a YouTube-on 23 milliós nézettségű „Lighter”-t is az énekesnő tette még ellenálhatatlanabbá.

Nathan Dawe nemrég a britek legfelkapottabb lányegyüttesével tarolta le a toplistákat - a Little Mix-szel közös, addiktív hangzású „No Time For Tears” pillanatok alatt meghódította a dance-pop kedvelők szívét, a single pedig egy UK Top 20-as helyezést is hozott a népszerű DJ/producernek.

Megjelent: 427 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek