Nyomtatás
2022. július 06., Szerda 22:58

Sorana - Karaoke

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Sorana legutóbb nem mással, mint az EDM legnagyobbjával, David Guettával alkotott közösen, a különleges hangzású dance-pop „redruM” pedig hatalmasat szólt. Sorana azonban itt nem ált le és most elhozta nekünk saját dalát!
Izgalmas képi világú klippel debütált az újdonság, amelyben nem egy, hanem rögtön három Sorana adja elő a különleges számot. Nézzétek meg itt!

Sorana-Karaoke Sorana - Karaoke | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Most egy saját dallal jelentkezett az éteri hangú énekesnő, a „Karaoke” pedig azonnal elvarázsolja az embert: a felemelő alapon Sorana angyali hangszíne valósággal végigsimul, miközben az érzelmes, mély dalszöveggel egyenesen a lelkünkig nyúl az előadó.

Alig háromévesen, romániai szobájában ülve Sorana azon kapta magát, hogy egy Whitney Houston kazettára énekel. Ott és akkor elhatározta, hogy előadó lesz.

Az eltökélt alkotó heves ambíciói meghozták a siker gyümölcsét, számos nemzetközi sláger társszerzője lett: köztük a The Chainsmokers és az ILLENIUM listavezető, platina minősítésű „Takeaway” című kollaborációjáé, vagy a hazánkban is népszerű „Heartbreak Anthem”-é, amit a Galantis, David Guetta és a Little Mix jegyez közösen.

Megjelent: 479 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek