Nyomtatás
2022. július 06., Szerda 14:53

Ebben a hotelszobában ingyen aludhatsz, de van egy bökkenő

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Bárki ingyen eltölthet egy éjszakát az ibizai szálloda üvegfalú szobájában.

Olympia-Anley-az-ibizai-Paradiso-Art-Hotel-üvegfalú-szobájában Ebben a hotelszobában ingyen aludhatsz, de van egy bökkenő | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A spanyolországi Ibizán van egy hotelszoba, ahol bárki ingyen eltölthet egy éjszakát. Csakhogy van egy bökkenő, ami azonnal nyilvánvaló válik a helyszínen: a falak üvegből vannak, azaz teljesen átlátszóak.

A Zero Suite nevű szoba a Paradiso Art Hotel lobbyjában található, ahol elég nagy a jövés-menés, és bizonyára akadnak majd bőven kiváncsi szempárok is. Vagyis nem éppen a nyugodt pihenés záloga az üvegfalú hotelszoba, bár az ingyenesség sokak számára vonzó lehet.

Nemrégiben egy TikToker, Olympia Anley becsekkolt a szobába, és megosztotta tapasztalatait. Azt írta, hogy aznap éjszaka rengeteg barátra tett szert.

@olympiaanley i’ve made a lot of friends tonight #ibiza #paradiso #art ♬ Lights - Em1r

Egy későbbi videójában az influenszer megmutatta a fürdőszobát is, amelynek normális, vagyis nem átlátszó falai vannak.

@olympiaanley Reply to @wellaliceitseems would you stay in this hotel room? #ibiza #free #hotel ♬ original sound - Olympia Anley

A kommentelők közül sokan még akkor sem próbálnák ki a különleges szállodai szobát, ha nekik fizetnének érte. „Ez lenne a legrosszabb rémálmom” – írta az egyik hozzászóló.

Te el tudnál tölteni benne egy éjszakát?

Forrás.: (LadBible)

Megjelent: 569 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek