Nyomtatás
2022. július 04., Hétfő 17:57

Ava Max – Maybe You’re The Problem

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Ava szerint lehet pont te vagy a probléma!
Nézzétek meg itt ezzel a címmel debütált dalához készült klipet, az "Maybe You’re The Problem"-t!

Ava-Max-–-Maybe-You’re-The-Problem Ava Max – Maybe You’re The Problem | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Hosszabb hallgatás után új dallal tért vissza a pophercegnő: itt a „Maybe You’re The Problem”, amely érkező albumának első előfutára is egyben!

Az upbeat, magabiztos felvétellel ismét nyílegyenesen veszi célba a rádiós és digitális toplistákat az óriási népszerűségnek örvendő énekesnő: a track bátran merít a ’80-as évek dance hangzásvilágából, Ava összetéveszthetetlen hangja pedig ezúttal is addiktív.

„Mindenki mindig azt hajtogatja üresen, hogy „nem a te hibád, hanem az enyém” - de néha tényleg nem velem van a probléma, hanem veled” – osztja meg Ava az újdonság hátterét. „A „Maybe You’re The Problem”-et nagyon szórakoztató volt elkészíteni és a legszemélyesebb zene, amit valaha csináltam.”

Legutóbb Ava Max a világhírű Tiësto-val robbant be a chartok élére, a „The Motto” itthon is az egyik legtöbbet pörgetett megahit jelenleg, miközben bekerült a Billboard ’Dance és elektronikus’ Top 5 listájába, a Spotify-on pedig már 270 milliós streamet számlál.

Egy ilyen hipnotikus újdonsághoz, mint a „Maybe You’re The Problem”, extravagáns videó dukál: Ava legújabb klipjét a hihetetlen fantáziájú Joseph Kahn rendezte, aki olyan előadókkal dolgozott már, mint Taylor Swift, Britney Spears vagy Jennifer Lopez. A színes, meglepő képi fordulatokban gazdag kisfilmet a videójátékok világa inspirálta, amiben az énekesnő egy szál fürdőruhában szántja végig a fagyos sípályákat.

Megjelent: 337 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek