Nyomtatás
2022. június 28., Kedd 14:06

Dánielfy Gergő és az Utazók + Maszkura és a Tücsökraj 2022.06.30. Kobuci Kert

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A Dánielfy Gergő és az Utazók, valamint a Maszkura és a Tücsökraj közös koncertet ad június 30-án a méltán híres Kobuci Kertben.

Dánielfy-Gergő-és-az-Utazók-+-Maszkura-és-a-Tücsökraj-2022.-06.-30.-Kobuci-Kert Dánielfy Gergő és az Utazók + Maszkura és a Tücsökraj 2022.06.30. Kobuci Kert | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A most csütörtöki lesz az egyetlen önálló budapesti koncertje a nyáron mindkét zenekarnak, így sok különlegességgel készülnek. Lesznek vendégelőadók, együttműködések és egy interaktív játékkal is kedveskednek a közönségnek. A játék arról szól, hogy közös dalt készít a két zenekar, de ezúttal a közönség írja a szöveget. Egy posztban kérték a rajongókat arra, hogy osszák meg velük gondolataikat, kedvelt szavaikat vagy rímpárjaikat. Mindkét zenekar közönsége elég fogékony volt erre a kezdeményezésre, hiszen több tucat és egyben igen hosszú vers kezdemény érkezett kommentek vagy üzenetek formájában. Ezeket gyúrja össze Maszkura és Gergő, amit a 30-i kobucis koncert előtti közönségtalálkozón adnak elő.

Ez egy egyszeri és megismételhetetlen alkalom lesz, mivel a dalt kizárólag akkor az összejövetelen adják elő, remélhetőleg közösen énekelve a szövegírókkal. Szóval a két csapat várja az érdeklődőket 19 órára.

Facebook Esemény:
https://fb.me/e/6azGn28md

Jegyek:
https://bit.ly/3aojTyx

Megjelent: 326 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek