Nyomtatás
2022. június 26., Vasárnap 17:17

Aleyna Tilki – Take It Or Leave It

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Pop-punk stílusú dallal rukkolt elő 2022 egyik legígéretesebb énekesnője: megjelent Aleyna Tilki új, lázadó, „juicy punk” szerzeménye, a „Take It Or Leave It"!
A számhoz házibulis videóklipet is kaptunk, nézzétek meg itt!

Aleyna-Tilki-–-Take-It-Or-Leave-It Aleyna Tilki – Take It Or Leave It | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A török származású Aleyna mindössze 14 éves volt, amikor zenei karrierjét elkezdte építeni. Azóta szülőhazájában az egyik legnagyobb popsztárrá nőtte ki magát – egyedi stílusával és izgalmas hangjával hamar az ország legkedveltebb énekesnője lett. YouTube-on már több mint 1,7 milliárdos összmegtekintést generáltak klipjei, Spotify-on pedig 150 milliós streamet értek el kiadványai, és ez még csak a kezdet!

Aleyna tavaly márciusban adta ki első angol nyelvű szerzeményét „Retrograde” címmel, amelyet egy olyan all-star szerzői csapat készített, mint Dua Lipa, Diplo, Sarah Hudson, JR Blender és King Henry.

Most a „Take It Or Leave It” című felvétellel készül meghódítani a nemzetközi toplistákat: a számban az üdítő pop elemek alkotnak mesteri elegyet a rebellis gitár riffekkel, a végeredmény pedig egy húzós, modern dal.

Megjelent: 290 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek