Nyomtatás
2022. június 26., Vasárnap 16:17

Lizzo – About Damn Time

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Lizzo egy albumbeharangozóval töri meg a csendet!
Feel-good, táncos, vibráló klip is forgott az új számhoz, amelyben Lizzo egyszerűen ragyog. Nézzétek meg itt a pár nap alatt több mint tízmillió kattintást elért videót!

Lizzo-–-About-Damn-Time Lizzo – About Damn Time | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A többszörös Grammy-díjas szuperdíva, Lizzo megosztotta régóta várt új dalát, az „About Damn Time”-ot, amely egyben nyáron debütáló, „Special” című albumának előzetese is. A magabiztos, erőt sugárzó számhoz egy test-pozitív videóklip csatlakozik.

A díjnyertes énekes-dalszerző-rapper Lizzo megváltoztatta a populáris zene és kultúrájának hangzását, lelkét és szellemét. Mára klasszikussá vált, platinaminősítéssel rendelkező debütáló albuma, a „Cuz I Love You” olyan slágereket sorakoztatott fel, mint a „Truth Hurts", a „Juice”, a „Good As Hell”, vagy a „Tempo (Feat. Missy Elliott). A „Truth Hurts” a Billboard „Hot 100” lista első helyig jutott.

Legutóbb Cardi B-vel közösen rúgták ki a ház oldalát, a „Rumors” című szuperkollabban pedig a róluk szóló pletykákra és szenzációhajhász cikkekre reagáltak a maguk bravúros stílusában Lizzo most megjelent újdonsága, az „About Damn Time” hozza azt az eszméletlen energiát, amit már megszokhattunk az énekesnőtől. Azonnal felismerhető, karakteres hangja rögtön a lelkünkbe kúszik, a pezsgő, disco stílusú zenei alap pedig mindenkit táncra hív. A track nem mellesleg július 15-én érkező albumának, a „Special”-nek beharangozója is.

Megjelent: 475 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek