Nyomtatás
2022. június 24., Péntek 13:51

Férfiak százaitól kap üzeneteket a nő, aki véletlenül megmutatta a fenekét a lánya egész iskolájának

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Először csak a kislánya teljes iskolája, majd a fél világ láthatta egy 36 éves brit anya csupasz hátsóját. Az egyedülálló nő azóta férfiak százaitól kap üzeneteket, a világ minden tájáról.

Férfiak-százaitól-kap-üzeneteket-a-nő,-aki-véletlenül-megmutatta-a-fenekét-a-lánya-egész-iskolájának Férfiak százaitól kap üzeneteket a nő, aki véletlenül megmutatta a fenekét a lánya egész iskolájának | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Katie Hannaford nem akart semmilyen versenyszámban elindulni, ezért aztán nem is sportoláshoz öltözve ment el a kislánya iskolájának sportnapjára. A rendezvényen azonban a 8 éves lány addig könyörgött neki, míg rajthoz állt az anyák futóversenyén. A futam azonban hamar véget számára, amikor orra esett a füves pályán, a ruhája fölcsúszott a háta közepéig, és az egész iskola láthatta a hátsófelét, amiből a tangája semmit sem takart ki.

Az esetről természetesen videó is készült, melyet azóta milliók láttak, szerte a világon.

A Mirror című brit bulvárlap megkereste Katie-t, és megkérdezte tőle, hogy érzi magát a történtek után. Az egyedülálló anya azt mondja, azóta alig hagyta abba a nevetést.

Katie elmondta, az először iszonyúan szégyellte magát, ám aztán úgy döntött, hogy mivel a történteken úgysem változtathat, inkább viccesen fogja fel a dolgot. Mindebben sokat segít neki az, hogy a mióta a videó elterjedt, pozitív üzeneteket ezreit kapja. Idegenek ismerik fel a boltban és rengetegen írják meg neki, milyen nagyszerű anyának tartják.

„Imádom ennek a kétes hírnévnek minden pillanatát” – mondta, majd hozzátette legalább ötszáz férfi tett már neki ajánlatot a világ minden tájáról, Németországtól és Görögországtól, Ausztrálián át, Puerto Ricoig. MILF-nek nevezik (pornós kifejezés, nagyjából kívánatos, középkorú anyát jelent) és arról faggatják, hogy lehet, hogy egyedülálló.

Megjelent: 370 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek