Nyomtatás
2022. június 20., Hétfő 21:12

Charlie Puth – That’s Hilarious

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Charlie Puth-tól már megszokhattuk a komplex felépítésű, izgalmas hangszerelésű kiadványokat, az újdonság pedig ismét bővelkedik a nem mindennapi, modern popos megoldásokban.
Íme a "That’s Hilarious", Hallgassátok meg itt az addiktív felvételt!

Charlie-Puth-–-That’s-Hilarious Charlie Puth – That’s Hilarious | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Januárban a „Light Switch”-csel tért vissza az előadó, ami mostanra Magyarországon is óriási sláger. A track már a megjelenése előtt hatalmas közönségkedvenc volt, hiszen az énekes lelkesen közvetítette mára 16 milliósra duzzadt TikTok táborának a dal előkészületeit – ezt a jó szokását pedig most is megtartotta, így a rajongók nem kevés ízelítőt kaptak az új felvételből. Emberek milliói várták tűkön ülve, hogy teljes hosszában hallják a „That’s Hilarious”-t – a rajongóknak pedig nem kellett csalódniuk: a karakteres hangú előadó egy érzelmes, rádióbarát és menő számmal vesz le minket a lábunkról.

„Nagyon izgatott vagyok a dal megjelenése kapcsán, de valahányszor meghallhatom, valahogy visszakerülök egy olyan időszakba, amely igazán nagy kihívást jelentett az életemben. Soha nem mondtam el az embereknek, hogy mi történt velem, és azt a fájdalmat, amelyet életem legrosszabb szakítása során éltem át 2019-ben… Csak be akartam söpörni a szőnyeg alá, újrakezdeni, és jobb emberekkel körülvenni magam. De ez a legnehezebb szám, amit valaha össze kellett raknom” – mondta az énekes-dalszerző.

Az újdonság szintén hallható lesz Charlie új lemezén, amely elmondása szerint eddigi legszemélyesebb albuma lesz.

Megjelent: 226 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert