Nyomtatás
2022. június 20., Hétfő 20:12

Mr. Vasovski x Antal Timi – Három árva

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Elektronikus lüktetés, spirituális ének és egy klasszikus ballada hármasában született meg a DJ/producer, Mr. Vasovski és az egykori X-faktor második helyezettje, Antal Timi közöse. Megérkezett a „Három árva”!
Nézzétek meg itt a daloz készült videót!

Mr-Vasovski-x-Antal-Timi-–-Három-árva Mr. Vasovski x Antal Timi – Három árva | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Mr. Vasovski egyedülálló jelenség a hazai zenei palettán, hiszen a Vasovski Live és a Vasovski Symphonic alapítójaként a hangszeres zenét és az elektronikus stílust ötvözi.

Habár a lemezlovas a pop, deep house, EDM átdolgozásaiban tevékeny, a „Három árva” hallatán mégis egy új elektronikus verzió gondolata fogant meg benne:

„Amikor meghallottam a népdalt, az üzenete és a hangulata is nagyon megérintett, és szerettem volna, hogy minél szélesebb körben terjedjen. Az emberek viszonylag kis százaléka nyitott a népzenére, de egy modern hangzásra sokan felfigyelnek” – mesélte Vasovski Norbi az újdonságról.

Az erdélyi származású, ragyogó hangú énekesnő, Antal Timi az etno stílus nagy kedvelője, így szívesen fogadta Mr. Vasovski felkérését: „Számomra ez a népzenei kultúra a természetes közeg, hiszen ebben nőttem fel. Saját számaimban is szívesen használok hagyományos motívumokat, így nagyon örültem, hogy én énekelhettem a „Három árvát”. Remélem, hogy ezzel a friss átdolgozással a fiatalabbakhoz is szólhatunk.”

Az új dal lélegzetelállító videóklippel együtt érkezik, amit Norbi egy misztikus környezetben, a Pilisszántó határán elterülő Gyógyító Csillagnál álmodott meg. A hely híres annak gyógyító erejéről, így sokan keresik fel megnyugvást és lelki békét keresve.

Megjelent: 231 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek