Nyomtatás
2022. június 16., Csütörtök 21:03

A tudta nélkül beköltözött a lakásába egy idegen férfi

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Miközben a fiatal nő is a lakásban élt, az egyik üres szobába titokban befészkelte magát egy hajléktalan férfi.

A-tudta-nélkül-beköltözött-a-lakásába-egy-idegen-férfi A tudta nélkül beköltözött a lakásába egy idegen férfi | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

Rémes szomszéd vagy kibírhatatlan lakótárs miatt sokan szenvednek, ám egy nő most arról számolt be, hogy a tudta nélkül egy idegen beköltözött a lakásába.

A TikTok-on Decarahh néven szereplő nő azt mondta, minden azzal kezdődött, hogy kapott egy e-mailt. A társasház üzemeltetői azt írták benne, hogy egy hajléktalan férfi kószál az épületben, és hívták a rendőrséget. Azt tanácsolták a lakóknak, hogy tartsák zárva az ajtókat.

A nőnek ekkor villant be, hogy sosem szokta bezárni ajtaját, mert a szobatársai közül általában mindig van valaki otthon. Csakhogy ők pár napja elköltöztek, így most éppen egyedül él a lakásban. Vagyis úgy hitte, hogy egyedül.

Amikor nekiállt ellenőrizni a helyiségeket, az egyik volt lakótársának a szobája zárva volt, és horkolást hallott a helyiségből. Szíven ütötte a felismerés: titokban beköltözött hozzá a hajléktalan férfi.

@decarahh laughing my fookin a$$ off #fyp #tucson ♬ About Damn Time - Lizzo

A rémült nő felhívta egy barátját, és végül megoldották a helyzetet: azt mondták a szobában lévő férfinek, hogy öt percre kimennek a lakásból, addig tűnjön el. A kérés bevált, mert visszatérve találkoztak a távozó férfivel.

Az eset után a fiatal nőt a szülei elköltöztetik a lakásból.

Hasonló sztori, amikor egy férfi nem szándékosan ugyan, de egy idegen házban aludt az Airbnb-s lakás helyett, mert elnézte a címet.

Forrás.: (LadBible)

Megjelent: 368 alkalommal Utoljára frissítve:2022. június 16., Csütörtök 22:22
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek