Nyomtatás
2022. június 13., Hétfő 19:59

Kelemen Kabátban - Az elmúlt húsz év

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A Kelemen Kabátban régóta nem jelentkezett új dallal, de mindent bepótolnak, hiszen a járvány miatti kényszerszünetben annyi új szerzeményt írtak, hogy úgy döntöttek, ennek örömére meg is jelentetnek egy új albumot, melyről az alábbi dalt ajánljuk nektek.
Nézd meg itt "Az elmúlt húsz év" című felvétel klipjét és amennyiben neked is tettszik, szavazz rá a Lépés Magyar Top 20-as listánkon, melyet nem rég még vezetett is a Kelemen Kabátban!

A "Józsi" címre keresztelt lemez második előfutára "Az elmúlt húsz év" című fülbemászó track, ami egy live session felvételen debütált, és minden bizonnyal belopja majd magát a rádiós listák élére.

A közelgő korongról eddig hat ízelítő látott napvilágot, melyek hetente, szombatonként jelentek meg.

"Az elmúlt húsz év" című dalról Horváth Boldi, énekes-szövegíró így nyilatkozott:
"Egyrészt szól arról a tudati boldogságról, amit nem tud befolyásolni érzelmi vagy egyéb válság, másrészt arról az örömről, amit egy váratlan szerelem tud okozni. Ilyenkor rászakad az emberre a motiváció és a boldogság, és nagyon el tud indulni jó irányba."

Boldi szerint egy klasszikus Kelemen Kabátban-album várható tőlük, ami ugyanakkor az elődjéhez képest érettebb lesz. "Amiben talán picit más, mint az eddigiek, hogy szerintem ez a legszemélyesebb lemezünk, nem nagyon van töltelék sor, mindenhez személyes kapcsolat fűz."

Megjelent: 524 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek