Nyomtatás
2022. június 13., Hétfő 16:59

Évszakos fotópályázatot hirdet a Zoo Debrecen!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

A nyár beköszöntével megkezdődött az év legeseménydúsabb időszaka a Debreceni Állatkertben és Vidámparkban, ahol 200 állatfaj 900 egyede, 650 hazai és egzotikus növényfaj, 24 játéküzem és gazdag rendezvénykínálat várja a szórakozni és kikapcsolódni vágyókat mesés parkerdei környezetben.

Évszakos-fotópályázatot-hirdet-a-Zoo-Debrecen! Évszakos fotópályázatot hirdet a Zoo Debrecen! | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A Nagyerdő szívében minden évszaknak megvan a maga varázsa, az intézmény pedig annak érdekében, hogy látogatói megoszthassák vele és egymással friss élményeiket, tavaszi hagyományteremtő felhívása után újabb évszakos tematikájú nyílt fotópályázatot hirdet.

A felhívás értelmében a Park augusztus 31. éjfélig várja a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen azokat az aktuális élményfotókat, amelyek a pályázók szerint a legjobban tükrözik idei nyári látogatásukat. Bármely, nekik kedves állatkerti lakó, növénykerti különlegesség vagy vidámparki kaland választható témának, egy személy azonban legfeljebb egy képpel nevezhet. A beérkezett pályaművek közül szakmai zsűri választja majd ki az 5 legjobban sikerült alkotást, a végső rangsort pedig a nagyközönség alakíthatja majd ki közönségszavazás útján az intézmény közösségi oldalán. Az első helyezett jutalma egy egész évre szóló állatkerti bérlet, amely a remények szerint arra inspirálja majd, hogy tapasztalja és örökítse meg a Parkban a többi évszak csodáit is.

A részletes felhívás az intézmény honlapján olvasható: www.zoodebrecen.hu

Megjelent: 244 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek