Nyomtatás
2022. június 13., Hétfő 15:59

Ha osztálykirándulás, irány a korlátlan élményekkel váró Zoo Debrecen!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)

Tekintettel a növekvő látogatói igényekre a Park örömmel jelenti be, hogy június másodikától állandó szolgáltatásként szerepel kínálatában a korlátlan vidámparki játékgép-használatot biztosító karszalagos belépő az iskolás csoportok számára.

Ha-osztálykirándulás,-irány-a-korlátlan-élményekkel-váró-Zoo-Debrecen! Ha osztálykirándulás, irány a korlátlan élményekkel váró Zoo Debrecen! | Online Rádió - Egy Lépéssel Közelebb Hozzád! _ LépésRádió

A fejenként 5.500 Ft-os áron megvásárolható csoportos karszalagos diákbelépővel a Vidámpark normál nyitvatartási idejében korlátlan számú alkalommal használható valamennyi játékgép. Karszalagos belépővel történő csoportos látogatásra az intézmény az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre legalább egy hétre előre beérkező igény esetén biztosít lehetőséget.

A Debreceni Állatkert és Vidámpark kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek lehetőségeket kínál a szórakoztató és tartalmas csoportos látogatásra, hiszen 200 állatfaj 900 egyede és 650 növényfaj alkotta gazdag élő gyűjteménye mellett az országban egyedülálló módon 24 élményelem is gondoskodik a Nagyerdő fái alatt szerzett felejthetetlen élményekről.

Megjelent: 419 alkalommal
Holló Róbert

Legfrissebbek a szerzőtől:Holló Róbert

Kapcsolódó elemek